Even iets anders


Terwijl ik in Zimbabwe zat is de laatste maand voor ik naar huis vlieg ingegaan. Op 19 december vlieg ik normaal gezien naar België om daar op 20 december te landen. Ik zeg normaal gezien, want gisteren kwam ik erachter dat mijn ticket nog steeds niet vastligt. (mijn nieuw contract ook niet, ze zijn wel consequent dat moet je ze meegeven)

Maar ik had een lijstje beloofd van dingen die ik zou willen doen/eten terwijl ik in België ben en aangezien ik er misschien maar even zal zijn, leek het mij geen slecht plan om dat een beetje op tijd on-line te zetten.

 • ne West-Vleteren consumeren
 • een Kwakske drinken in De Kroon
 • frieten eten van de nieuwe Frutwig (The Frutwig: Reloaded)
 • ne martino van de Millenium degusteren
 • gaan klimmen in Den Arend en in A’pen
 • een Caffe del arte en een Kaneelcino drinken in de Caf Nation
 • nog eens naar de Rex of d’Arabieren (maar d’Arabieren is dicht zeker?)
 • een smoske spek degusteren met een pintje in De Duifkes
 • het grenzeloos pad fietsen
 • een pintje gaan drinken in’t kiekeskot (met de Ekerse Afrekening-stoempers)
 • cocos-cake bakken met Gerhilde

Allemaal dingen die ik kan doen tijdens het bijpraten over wilde avonturen in Zuid-Afrika en avonturen met iets minder wild (misschien heeft de Jef nog een sterk verhaal over z’n Galloway-runderen) uit België…
(ik zal dit lijstje waarschijnlijk nog wel een paar keer updaten)