lamsgehaktspiesjes op de barbecue (12/100)
Vorige week 6 mean-ass-looking saté-spiezen gekocht in de Sint-Gummarusstraat (€ 0,90/stuk) en die daarnet getest op de barbecue aan het Kempisch Dok met lamsgehakt en kip. En zowel de spiezen als onderstaande recepten zijn goedgekeurd.
Tandoori lamsspies:
- 200 gr lamsgehakt
- half fijn gesnipperd uitje
- één fijn gesnipperde teen knoflook
- tandoori-kruiden
- paprikapoeder
Expert Thyming:
- 200 gr lamsgehakt
- half zeer fijn gesnipperd uitje
- veel tijm
- snuifje oregano
- theelepel komijnpoeder
- theelepel witte peper
- snuifje zout (ontbrak)
Voor ik het vergeet: op donderdagavond zit er precies wel nogal veel volk(eren) te barbecueën aan het Kempisch Dok…
Is dit
een soort
haiku?
Nee. Dat is het niet.
Teveel lettergrepen en
Geen regen of zon.
Marc Elsie Morrot liked this on Facebook.