lamsgehaktspiesjes op de barbecue (12/100)

Spread the love

Fernandes Purple Sensation for scale.

Vorige week 6 mean-ass-looking saté-spiezen gekocht in de Sint-Gummarusstraat (€ 0,90/stuk) en die daarnet getest op de barbecue aan het Kempisch Dok met lamsgehakt en kip. En zowel de spiezen als onderstaande recepten zijn goedgekeurd.

Tandoori lamsspies:

  • 200 gr lamsgehakt
  • half fijn gesnipperd uitje
  • één fijn gesnipperde teen knoflook
  • tandoori-kruiden
  • paprikapoeder

Expert Thyming:

  • 200 gr lamsgehakt
  • half zeer fijn gesnipperd uitje
  • veel tijm
  • snuifje oregano
  • theelepel komijnpoeder
  • theelepel witte peper
  • snuifje zout (ontbrak)

Voor ik het vergeet: op donderdagavond zit er precies wel nogal veel volk(eren) te barbecueën aan het Kempisch Dok…

Met 4 groepjes barbecueën aan het Kempisch Dok. Dus niet zo rustig als ik dacht...

3 thoughts on “lamsgehaktspiesjes op de barbecue (12/100)

Leave a Reply to Marc Elsie Morrot Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *