No news on the South African front

Ehm, de titel is misschien toch niet zo toepasselijk.

Ik wist eerst niet goed wat te schrijven, maar toen ik erover begon na te denken kwam er toch meer en meer in me op. Misschien zelfs stof voor 2 posts, we zullen zien.

Het is misschien niet nieuw, maar wel news: nog geen 2 weken hier, maar al wel een prille traditie: de zaterdagse braai, gevolgd door een trip naar News Café. Het grootste deel van de hoop is ook nog naar Taboo geweest, een nieuwe club naast News café, maar ik was aan de praat geraakt met 2 Nederlanders (piloten van Martinair) en ben dan iets later terug naar huis vertrokken, met Giordano en Pascal. (ok, ondertussen heb ik stof voor een derde post, want misschien moet ik iedereen eens voorstellen)

Op vrijdag zijn we trouwens naar de permière van Saw 3 gaan kijken, best wel een zieke film. Ik werd in het begin trouwens even niet goed (maar eerder tegen het flauvallen aan dan misselijk, laten we stellen dat ik plots nogal redelijk veel kleuren zag, die er eigenlijk niet hoorden te zijn, maar tegen het einde van de film voelde ik me ook al veel beter). Den Bob zal er waarschijnlijk met volle teugen van genieten.
Daarvoor waren we gaan eten in een Afrikaans restaurant. Chicken Zanzibar with a side of oven roast vegetables. Lekker! Maar wel iets duurder dan wat we door de week eten. Hier hebben ze trouwens ook Ginger Ale, iets minder straf dan die van de Sun Wa, maar ook wel lekker. Ze hebben hier trouwens ook veel verschillende soorten fruitsap, je moet echt moeite doen om sinaasappelsap te vinden, want 9 keer op de 10 heb je mangosap vast of zo.

Zondagmorgen werd ik wakker van een auto die een nieuwe Nederlandse (we zijn ondertussen met 8 in ons huisje) kwam afzetten, maar daarover een andere keer meer. We gaan beginnen.