Pino

In het dagelijkse leven heet hij Kevin, maar op z’n blog heet hij Pino. Degenen die op oersstart.tk wel eens kijken bij “de avonturen van” hadden die waarschijnlijk al zien staan, nu staat zijn link ook op mijn blog.

Ik ben hem hier al tegengekomen, maar niet bij IBM, al zit hij op dezelfde helpdesk als mij.

Vorige zaterdag hadden we onze eerste Braai met de Belgen, Nederlanders en Italianen die tesamen zijn aangekomen. Na een hoop vlees en wat wijn kreeg ik plots een berichtje:
“Hey, je kent me niet maar ik werk ook voor ibm. Ik vroeg me af of jullie nog iets willen gaan drinken. Geef gewoon het adres even door. Greets Kevin”
Toch niet direct het meest normale sms-je, maar het eten was op en we hadden wel zin. Hij viel even achterover: in plaats van 2 Belgen belde ik om te zeggen dat we met 13 man wel zin hadden om iets te gaan drinken. Geen probleem, maar dan kon hij ons wel niet komen halen.
Wij met de taxi naar News Café, waar we gelukkig in korte broek binnenmochten. (op vrijdagavond was ik de toegang geweigerd in een ander café omdat ik een korte broek en sandalen aanhad) Tot een uur of vijf met z’n allen daar gezeten en zondag vroeg opgestaan om rond 10u naar een huis te gaan kijken.

even geheel terzijde (letterlijk en figuurlijk): hier rechts vind je ook nog een link naar de weersvoorspelling voor Johannesburg van Yahoo! , dan moet je niet meer vragen wat voor weer het hier is.