Your BIG BLACK BOX

Op 3 januari rond een uur of 6 ‘s morgens ben ik in Zuid-Afrika geland). Ik ben dus al bijna op helft van mijn contract.

Jij hebt hier geregeld kunnen lezen over mijn ervaringen ten zuiden van de evenaar. Ondertussen heeft jouw leven ook niet stilgestaan. Je hebt examens gehad, nieuwe mensen ontmoet, grote en kleine dingen meegemaakt. Kortom alles wat je hebt opgeslagen in je zwarte doos, je big black box. Je hebt misschien niet het gevoel dat er veel veranderd is, maar ik zou het enorm appreciëren als je eens nadenkt over wat er allemaal gebeurd is sinds 2 januari rond een uur of 3 ‘s middags toen ik opsteeg. Als je dat allemaal in een mailtje gooit en naar mij stuurt, heb ik ook terug een idee van wat jij allemaal hebt meegemaakt en hoe je je voelt.

Op 3 juli, de dag dat ik hier een half jaar ben, post ik de overpeinzingen uit mijn zwarte doos en ik zou het geweldig vinden als ik dan ook eens in de jouwe mag kijken.