In Memoriam: Ortlieb, Packman Pro

Spread the love

Gisteren is er ingebroken bij ons.
Ik woon inderdaad in één van de weinige huizen in Jo’burg zonder stroom/prikkeldraadomheining en dat hoort hier tot de bare necessities, zo is gisteren maar weer eens bewezen.

Niet echt fantastisch om mee te maken en vorige nacht hebben mijn huisgenoten maar mee op mijn kamer geslapen want ze voelden zich niet zo veilig.

Wat er waarschijnlijk van mij gestolen is?
mijn laptop, mijn petzl, de “The Fast & The Furious”-trilogie die ik van Johan gekregen had (3 had ik nog steeds niet gezien) en mijn 2 rugzakken.

Dus als ik hier iemand tegenkom met een rode Ortlieb Packman Pro, ga ik hem toch even verzoeken om mijn laptop terug te geven…
(de kans dat iemand anders er hier ook zo één heeft, acht ik zeer klein)

Bij deze wil ik zijne pauselijke hoogheid vragen om zijn maandelijkse hoogmis op te dragen aan 2 goede vrienden van mij die zijn komen te gaan:

Ter nagedachtenis van
Ortlieb, Packman Pro & Petzl, Tikka Xp
bloemen noch kransen

Requiem in Pace

GoogleMaps: Fré Huis

6 thoughts on “In Memoriam: Ortlieb, Packman Pro

  1. Zo rot.<BR/>Ge kunt dus eigenlijk niets achterlaten in uw huis of het is weg. Wel gezellig.<BR/>Ik zou echter toch wat uitkijken met al te heroïsch gedrag. Als ge echter met wat volk zijt, kunt ge natuurlijk altijd afstappen op die hypothetische persoon die ‘toevallig’ ook een Ortlieb Packman Pro heeft.<BR/><BR/>Groeten,<BR/>Christophe

  2. Dus het is daar het principe: wie niets heeft, kan ook niets verliezen.<BR/>Dat wordt alle comfort en gadgets afzweren.<BR/><BR/>En als ge u nu als een total bum aankleedt om naar het werk te gaan? Met jutten zak over uw schouder en eenmaal aangekomen neemt ge uw gewone kleren en uw kostbaarheden uit uwen jutten zak. Misschien helpt het ook om u enkele dagen niet te wassen, kwestie van het

  3. Das wel klote, en buiten uwen laptop zelf zullen er ook wel kostbare dingen opgestaan hebben. En dan uwen dierbare ortlieb en petzl erbij, zal ze waardig herdenken. Kan me wel inbeelden dat het efkes een serieuze confrontatie is…<BR/>Maar laat dit een dieptepuntje zijn tijdens de fantastische ervaring die ge nu meemaakt, laat het maar snel achter je, geniet ervan!<BR/><BR/>Nog veel groeten,<BR/

  4. Fré,<BR/><BR/>naast mijn medeleven bij het verscheiden van uw dierbaren bied ik bij deze ook mijn diensten aan om tijdens de heilige hoogmis, voorgegaan door zijne pauselijkheid Uw PA, te fungeren als misdienaar. Heb daarin, zij het (m)enige tijd geleden, toch enkele jaren ervaring opgedaan…<BR/>Et cum spiritu tue.<BR/>Amen<BR/><BR/>MP<BR/><BR/>p.s. zoals christophe zegt: beter blode fré, dan.

  5. Pfff, twas maar nen windows laptop…<BR/><BR/><BR/>Maar tis idd niet plezant.<BR/><BR/><BR/>Sam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *