Relaas: Hitchhiking Everest (17/100)

Spread the love

Cover Hitchhiking Everest - Rik Merchie

Voor de duidelijkheid: ik ben niet van plan om naar Nepal te liften. Ik wil gewoon dit verhaal delen. Begin mei ging ik voor het eerst naar Relaas, “een plaats voor waargebeurde verhalen, verteld door mensen die ze zelf hebben meegemaakt.” Daar hoorde ik het verhaal van Rik Merchie en sindsdien ben ik fan. (van Relaas en van zijn verhaal)

Rik stak in Gent zijn duim uit en liftte naar Everest Basecamp in Nepal. Maar luister vooral zelf naar zijn boeiende relaas.

Relaas 6 is ondertussen uitverkocht, maar luister zeker eens op relaas.be en houd de Facebookpagina in’t oog.

Ben je geïnteresseerd in Nepal? Ga dan ook eens kijken op www.handnepal.be, een organisatie die werkt rond digitale geletterdheid in Nepal.

5 thoughts on “Relaas: Hitchhiking Everest (17/100)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *