Wil jij met ons mee op kamp in de Ardennen?

Spread the love

Een tijdje geleden kreeg ik post! Een kaartje uit België met de vraag of ik mee op Open bivak wilde. Natuurlijk wil ik mee! Het enige probleem is dat ik in Zuid-Afrika zit. Over een paar dagen vertrekken de eerste leden naar Berg, op weg naar een fantastisch kamp.
Dat kaartje gaf mij ook nog een originele manier om jullie mijn adres te laten weten. Dus als jullie een kaartje, brief of pakket willen sturen (zeker vanop kamp) mag je dit voorbeeld volgend adres, postzegels en airmail-plakkers toevoegen. (dit adres blijft zeker nog even geldig, want zelfs als ik zou verhuizen denk ik dat Ronald (de huisbaas/genoot) mijn post nog wel zal willen doorgeven in ruil voor achterstallige huur of zo : ) )


Dus voor alle mensen die nog geen black box hebben gestuurd: je kan ook gewoon een doos zwart schilderen en opsturen!!!
(Bij nader inzien:pakketjes opsturen naar hier is niet volledig te vertrouwen: steek er niks waardevols in, brieven komen normaal gezien wel gewoon aan)

Je kan natuurlijk ook een kaartje naar de kampplaats sturen in plaats van naar mij.
Dat stuur je dan best naar:
Chiro Sloepi Nieuwmoer
Joenk
Groep
Berg 10
4750 Berg Bütgenbach

4 thoughts on “Wil jij met ons mee op kamp in de Ardennen?

  1. Fré,<BR/>Je kan gerust zijn: hier in denolleweg is alles duidelijk leesbaar, zowel op de sticker als op je "voorbeeld-enveloppe".<BR/>ik hoop dat je nog heel wat zwarte dozen aankrijgt.<BR/>proficiat met jullie kwisoverwinning!<BR/>blijf ervoor gaan!!<BR/>PA & MA

  2. Ik hoor net van ons pa dat er een kaartje bij ons thuis is aangekomen van de Sam uit Polen. Vanaf nu kan je die dus ook naar hier sturen hé!

  3. I will, I will, misschien zelfs eentje uit Kiel of Sylt!<BR/><BR/>Sam<BR/><BR/>ps: en China natuurlijk

  4. Ha de Fre,<BR/><BR/>Filip hier, diegene die "het is afgetrapt" en voormalig bewoner van die Tolipstrasse.<BR/><BR/>Heb geprobeerd emailtjes naar je te sturen maar die blijven maar als undelivarable aankomen. Vandaar maar lang deze weg: Alles kits ginder???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *