“lichten uit”, spot aan

Spread the love

Vorige donderdag en vrijdag hebben we geshadowed: Bij een buddy zitten en helpen tickets loggen. Leuk om te doen (eindelijk op de werkvloer), maar doorat ik geen eigen pc heb, kon ik niet zomaar even tussendoor posten. (ook omdat ik moest werken natuurlijk, tijdens de training hebben we zoveel pauze dat dat weinig uitmaakt)

Nu hebben we terug gewoon training, dus kan ik wel vrijelijk op’t net (zolang ik maar oplet), maar ik ga’t toch kort houden.

Vanmorgen vond ik in mijn mailbox een mailtje van Eline, een vriendin die een paar maanden in Nepal woont om er Engels te geven. Als vrijwilliger, dus dat verdient respect! Dus ga eens kijken op http://joon.be/eline (Er staan nog geen foto’s op, maar dat komt nog. Je mag niet vergeten dat zes van de zeven zeekabels die Azië verbinden met het internet, gebroken zijn tijdens een storm, dus gaat het één en ander iets trager dan normaal) en laat een berichtje achter.

By the way, haar laatste post “lichten uit” is ook van toepassing voor Zuid-Afrika: zo nu en dan worden hele wijken zonder stroom gezet (één keer zelfs bij IBM, gelukkig hebben ze hier een zware noodgenerator (belachelijk detail: de fontein is ook op die generator aangesloten, maar sommige pc’s in het trainingslokaal vielen wel uit) ) omdat er problemen zijn met een kerncentrale in Kaapstad.

2 thoughts on ““lichten uit”, spot aan

  1. Hebben ze kerncentrales in Afrika????<br />(gespeelde verbazing)<br /><br />Hebben ze geen satellietlink naar Azie????<br />(echter verbazing)<br /><br />Sam, de verwende westerse man

  2. Hallo Fré,<br /><br />Even tussen de soep en de patatten (die moet ik nog schillen voor ons ma thuiskomt)door: hier op Nieuwmoer gaat alles z’n normale gang en is het meeste onder controle. Het blijkt voor ons beiden toch een rustiger leventje, zo met z’n tweetjes.<br />Het Van Loonenfeest van vorige zaterdag is goed verlopen, de meesten waren gekomen ( de een al wat later dan de ander) en ze

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *