In nomini patri et fili africani

Spread the love

Ja ja , ik sta in het parochieblad. Chiromensen weten natuurlijk dat dat puntenscoren is en als je mij een beetje kent, weet dat dat voor mij een hele eer is (al diehard kerk&leven fan, die zelfs al een redactiebezoek achter de rug heeft).

Al is er volgens mij wel een groot verschil tussen wat Gerhilde heeft geschreven en wat er van de drukpers (die ik al heb aangeraakt met mijn eigen handen) is gerold…

 

Posted by Picasa

8 thoughts on “In nomini patri et fili africani

  1. Wie schrijft eigenlijk die tekstjes voor het parochieblad ?<br />de Patrick?

  2. Helaba Fré, <br /><br /><br />Alles goed ginder? Daar lijkt het toch op. Het is nog altijd moeilijk te vatten dat je nu helemaal ginder zit maar ik zie dat het goed is. Het lijkt me fantastisch om zoiets te kunnen meemaken. <br /><br />Ik wens je in ieder geval veel plezier ginder. Geniet er maar van!! Het zal snel voorbij zijn en snel terug naar same old same old belgium…<br /><br />we zijn

  3. Inderdaad soms moeilijk te vatten.<br />Wanneer ik uw berichtjes lees op het chiroforum, wordt bij mij vaak de indruk gewekt dat ge nog steeds 500 meter verder in de Holleweg zit.<br />Soit, de verhalen en de foto’s bewijzen het tegendeel. Ik ben het in dat verband trouwens volmondig eens met de anderen die hier een berichtje hebben achter gelaten: het is bijzonder leuk om af en toe iets te

  4. Hoi,<br /><br />Vooreerst: die vraag aan vriend Sam is wel degelijk midden in de roos!<br />Wij vinden het fijn dat er meer en meer reactie komt op je bloggebeuren en ook voor ons is het telkens prettig om wat nieuws uit Suid Afrika te kunnen lezen.<br />Vooral tijdens de opleiding heb je tijd om berichtjes te versturen, of aan je blog te werken, hebben we begrepen, want een eigen PC zit er

  5. Fré,<br /><br />even een bericht van Marco Polo, of zoals hij zich ook pleegt te noemen: Marrek O’Polo: vanmiddag had ik strafstudiedienst op school. Bij het verlaten van mijn geliefde werkplek ontving ik een mobiele oproep van de Firma Sterckens uit Nieuwmoer, U wel bekend !?<br />Om een regenvest op te halen: bij het naderen van Uw heimat, rijdende in "den Darm", heb ik geprobeerd Uw PA (alias

  6. Ej sorry zenne,<br />maar dat is ranzig slegt geschrijfd,<br />dat stukje in het parogieblat!<br /><br /><br />Sam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *