Moord in de Villa (tweede lino)

Spread the love

Zoals beloofd een tweede lino online, deze keer met als thema ‘Moord in de villa’

De reden voor deze lino: het is het thema van het IK van gewest Pink van volgend jaar. In mijn vrije tijd ben ik nog steeds een beetje actief bij de chiro, onder andere als leider bij gewest pink. Om een beetje reclame te maken voor de inleidingscursus die we voor jonge leiders en leidsters te organiseren heb ik alvast een uitnodiging gemaakt.

Het thema is losjes geïnspireerd op Cluedo en zal doorgaan in de villa van Heibrand één van de vier chirohuizen.

Met de titel in het achterhoofd maakte ik een schets van de villa, met achter de 4 ramen op de eerste verdieping een verschillende moord.

Die heb ik dan overgetekend op een stuk linoleum en stap voor stap uitgesneden.

Één van de belangrijkste dingen om in je achterhoofd te houden bij het maken van een lino is ‘wat ga ik wegsnijden en wat ga ik laten staan’. Daar denk je op voorhand best eens goed over na en deze keer had ik beter iets langer nagedacht. Ik had namelijk beter de contouren van het gebouw laten staan, want nu lijkt het dak te zweven.

2 thoughts on “Moord in de Villa (tweede lino)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *