The last post for today. ik MEEN het

Spread the love

nog een post: de derde al voor vandaag, maar ik zal’t kort houden: Timothy, de Belg waarmee ik hier ben aangekomen heeft een hele hoop foto’s van een hele hoop ibm-ers die met ons zijn aangekomen op’t net gezwierd. Dus als je nog meer wilt zien (of de foto’s niet kunt zien, blogger heeft precies kuren), kan je surfen naar http://picasaweb.google.com/tboudrez
Vanaf nu ook rechts te zien bij links!

(vergezochte titel?)

2 thoughts on “The last post for today. ik MEEN het

  1. hallo fré,<br /><br />ik heb het vandaag zonder je pa moeten stellen op school. Geen nood echter, de menigvuldige posts van aloysius junior maken veel goed. Ik begeef me nu naar de echtelijke bedstee om nog even te lezen en dan … te rusten. Wij zullen het weekend moeten doorkomen zonder braai !<br />Prettig weekend<br /><br />Marrek O’Polo

  2. Dag Fré,<br />Vanuit het zuiden van Frankrijk beste groeten – Peterpignans, ik dus, is een oud-collega van je pa, niet zo beslagen in IT, met een vraag op technisch gebied : Waarom kan ik de foto’s van deze laatste blog niet te zien krijgen, terwijl die van de vorige er al allemaal zijn ? En het is niet omdat er nog een of ander hoopje gegevens aan het binnensluipen was . en zeg ook niet dat het

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *