Vlieg met me mee naar de Fernandes-regenboog (3/100)

Spread the love

bijna een hele regenboog aan Fernandes-blikjes

Zaterdag kreeg ik een leuk cadeautje van mijn zus: Bijna een hele regenboog aan Fernandes-blikjes!

Mocht je nog nooit van Fernandes gehoord hebben: het is een Surinaams frisdrankenmerk. In Nederland vind je die makkelijker dan in België (bij Albert Heijn en in Surinaamse winkels vind je wel een paar smaken) dus toen mijn zus in Roosendaal een bril ging kopen, bracht ze ineens alle smaken mee.

Ik heb enkel nog maar groene, blauwe, rode en gele Fernandes geproefd en mijn favorieten zijn de gele en de groene. De ene smaakt naar ananas en de andere naar “groene kauwgomballen”.

Bedankt Gerhilde!

5 thoughts on “Vlieg met me mee naar de Fernandes-regenboog (3/100)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *