Zonsopgang Antwerpen vanaf Linkeroever

Spread the love

Sunrise Antwerp 20160414

Vanmorgen voor dag en dauw opgestaan om een timelapse te maken vanop Linkeroever. Ik was eerst van plan om ter hoogte van het MAS op Linkeroever te gaan staan, maar toen ik uit de Sint-Annatunnel kwam zag ik het uitzicht van de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en kon ik het niet laten om daar te blijven staan.

6 thoughts on “Zonsopgang Antwerpen vanaf Linkeroever

  1. Wat een prachtige timelapse! heb je dit ook eens aan de industrie kant van de haven van Antwerpen gedaan? Dat lijkt me helemaal prachtig, met de havenkranen op de achtergrond.

    1. Ik heb nog geen timelapse gemaakt in de haven, maar ik heb er al twee locaties op m’n lijstje. Die zijn voor binnenkort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *