Belofte maakt schuld

Spread the love

Dus zet ik er snel even 2 foto’s op. De bovenste is getrokken tijdens onze eerste braai, in de B&B van de andere groep. Ik heb er speciaal een gekozen zaar ik zelf opsta zodat jullie geloven dat ik nog besta, al ben ik dan half verstopt, maar nog staads herkenbaar aan m’n t-shirt. De rest kan je niet goed zien maar zijn v.l.n.r. Irina (B), Maniera (NL), Timothy (B), Hans (NL), René (NL), Kris (B), ik (B), Robert-Jan (NL), Giordano (IT).

De tweede foto is genomen in het IBM Park, waar wij werken. het gebouw helemaal in de verte is waar wij taining krijgen.

Posted by Picasa

2 thoughts on “Belofte maakt schuld

  1. Hier in Pito heb ik eventjes de tijd tussen de uren van donderdagnamiddag door om een reactie op je eerste foto’s te sturen.<br />Het ziet er daar zeker gezellig uit op zo’n braai; waarschijnlijk wordt zoiets een goede traditie, een ideale manier om mekaar op een andere manier te leren kennen.<br />De figuur op de voorgrond in de tweede foto is wel degelijk je boy?<br />Ik ben ook al eens naar de

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *