Dérive Day: Drijf je mee?

Spread the love

Dérive Day 2013: 19 January

Daarnet een Facebook-invite gekregen voor Dérive Day. Da’s volgende zaterdag, 19 januari. Op die dag gaan al in minstens 21 steden mensen ronddrijven, gedreven door het lot, het toeval of toch vooral door een server die om de 3 minuten een andere opdracht doorstuurt. Ik ga zeker meedoen, maar het lot mag een beetje mee beslissen waar:

op 18 januari ga ik met mijn vriendin  naar Jef Neve kijken in de Flagey in Brussel. We waren van plan om daar ineens een overnachting in Brussel aan te koppelen, maar we wachten nog op een nieuwe Vivabox.

Als die ons op tijd bereikt, worden we in Brussel wakker en kunnen we eens zien hoe Brussel er uit ziet als je de geluiden en bewegingen van de stad volgt. En anders zullen we nog eens moeten bekijken waar we eens van Dérive gaan doen.

Die Dérive Day is voor mij ineens een goede motivatie om eens wat verder te werken aan mijn Dérive Deck van Antwerpen.

Antwerp Dérive DeckAls alles goed gaat, zal je deze zaterdag ook in Antwerpen wat extra kaarten kunnen toevoegen aan je Dérive. Maar dan moet ik die schetsen hierboven nog wel omzetten in lino’s en die lino’s nog scannen en afwerken…

Mocht je je afvragen wat dat Dérive-gedoe nu is waar ik al heel de tijd over loop te ijlen, lees dan vooral ook even Drijven door’t Stad (een vroegere blogpost) en als je zin hebt om ook mee te doen aan Dérive Day, dan kan je via de Facebook-invite of op deriveapp.com alle informatie vinden.

 

 

 

1 thought on “Dérive Day: Drijf je mee?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *