I am 23 going on 24, I will take care of me

Spread the love

Dit is vrij letterlijk het moment waarop ik dit schrijf. 23 november is voorbij, maar 24 november is nog niet echt begonnen.

Ik wil dit ervaren als de verjaardag der verjaardagen 24 24 and then some (ik zit op dit moment naar mijn eigen schatting al aan 24 24 24 24 24). Maar dit ervaren als de verjaardag der verjaardagen is toch een beetje Doublethink, dat zal Orwell vast met me eens zijn. Als je

24 uur wakker bent op je eigen verjaardag, maak je ieder uur van je eigen verjaardag heel bewust mee, maar waarschijnlijk zal ik die laatste uren eerder in een mist doorbrengen omdat ik al zo lang wakker ben…
Ok, dan zal ik maar eerlijk zijn. Ik wilde die 23ste november per se bij op de foto omdat ik de beschrijving van mezelf als boogschutter nogal frappant vind: enthousiaste minnaar, waar geen land mee te bezeilen valt. Ik interpreteer dat als een compliment, zowel het eerste als het tweede als het derde. (tja, ik ben al tot de RSA geraakt en misschien leer ik toch nog zeilen, maar zover zijn we nog niet)
Nu ik eraan denk: terwijl ik in het lieflijke Nieuwmoer vertoef, zou ik ook Zwerm van Peter Verhelst eindelijk uit willen lezen (wegens te zwaar om mee te nemen op het vliegtuig), maar daar zal ik geen tijd voor hebben als ik terugkeer. (alleen al voor dat boek mag 666 het getal van het beest blijven) (“if man is 5 and the devil is 6 than that would make me 7” zou onzen Jimmy Pop Ali zeggen)

7 thoughts on “I am 23 going on 24, I will take care of me

  1. O ja, voor de goede verstaander: de uren op m’n blog zijn "nogal" Amerikaans. Hier is het ondertussen 04:42 AM geworden en de 24ste is nu wel degelijk begonnen…

  2. Hoe laat het is, en welke dag we zijn, dat is bijkomstig – maar ‘n gelukkige verjaardag zal het wel geweest zijn – 24 duvels , ‘ k mag er niet aan denken ! Doch er blijft me een raadsel : gaan vissen in Zimbabwe, okee. Maar hoeveel zijn er gevangen geworden ? Dat had ik wel willen weten !

  3. Hi Fre,<BR/><BR/>ik zal der spijtig genoeg nie zijn om een kwakske voor u te bestellen:<BR/>according to the last plan zal ik 9 december vertrekken en pas 25 januari terug zijn…<BR/>Ik zal niettemin een kaartje sturen!<BR/><BR/>Sam

  4. Een gelukkige verjaardag Fré. (Naar slechte gewoonte weer enkele dagen te laat.)<BR/>Kleine vraag: waarom wil je je overgang naar 24 winters zo bewust beleven?<BR/>Ge kunt het op uw verlanglijstje zetten: een verlaatte drink op uw verjaardag, met 24 duvels voor eenieder die uw bestaan wilt komen huldigen. Ik denk echter wel dat we dan een plekske moeten voorzien voor de rijkelijk vloeiende

  5. Ja Duvels beginnen toch een beetje te gisten na een tijdje in uw maag doorgebracht te hebben. <BR/>De reden waarom ik het zo bewust wilde meemaken: ik word maar een keer vierentwintig op de vierentwintigste. Als ik er nu achterkom dat ik stiekem op de 25ste geboren ben, wil ik dat volgend jaar heel bewust meemaken 😀

  6. onder het motto "beter laat dan nooit": gelukkige verjaardag, fré!<BR/>de kussen krijg je over n kleine maand.<BR/><BR/>groeten,<BR/>liesje

  7. Ik werd dit jaar 56 op de 17° en aangezien ik van 51 ben mag het U niet verbazen dat ik deze gebeurtenis bijna stoemelings vergat tijdens de 7° maand van het jaar, ware het niet …. dat mij die dag een krat met 24 Duvels werd overhandigd. Op slag werd mijn denken verruimd, mijn aandacht gewekt, mijn dranklust gewogen, mijn zuipcapaciteit te licht bevonden, maar ook deze verjaardag zal ik niet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *