In november naar Nepal

Spread the love

Dit najaar gaat HANDnepal opnieuw computerklassen installeren in Nepal en ik ga mee. OK, dat was vorig jaar ook het plan en dat ging toen toch niet. Daarom houd ik dezer dagen continu hout vast, brand zoveel kaarjes dat ik mijn chauffage niet hoef aan te zetten en bid iedere dag tot 3 à 4 verschillende goden in de hoop dat er niets misloopt.

Tegen dan is mijn been ook terug ontdaan van ijzerwerk en normaal gezien de wond ook goed genezen (*steekt nog een zak theelichtjes aan*)

Deze keer gaan we verschillende klassen tegelijk installeren in scholen verspreid over het district Kavrepalanchowk. Dat zal logistiek een hele klus worden, maar dat komt allemaal wel goed.

We vertrekken op 30 oktober en tegen 20 november zou het allemaal afgerond moeten zijn, want dan landen we terug in Zaventem. Da’s mooi op tijd om de jetlag te vergeten tegen mijn verjaardag.

Ik ga hier zeker bloggen over mijn Nepalese avonturen, maar als je zeker mee wil zijn, houd je best ook www.handnepal.be/category/computerklassen-2014 in het oog.

Voor we vertrekken organiseert HANDnepal nog een evenement om geld in te zamelen: de allereeste HANDnepal-quiz. Die vindt plaats op 4 oktober in De Shelter in Borgerhout. Meer informatie vind je op de affiche hieronder en op de website van HANDnepal.HANDnepal-quiz op 4 oktober

 

 

 

13 thoughts on “In november naar Nepal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *