hereniging bij de Union-buildings

Spread the love

Ons ma en ons pa zijn nog steeds in Zuid-Afrika, maar ik ben ondertussen terug aan het werk.
Hier op de foto staat ik met ons pa voor de Union-buildings in Pretoria (Tswane voor de Zuid-afrikanen). Ik begin blijkbaar meer en meer op m’n vader te lijken want we dragen alletwee een bruine broek en een beige hemd/trui. (ik draag natuurlijk weer een korte broek)

Ons ma en ons pa zitten nog tot het einde van de week in Kaapstad, en vanavond (woensdag) gaan ze met de ouders van Deidre (de collega waarmee ik naar Kaapstad ben geweest waar ik nog steeds een reisverslag van moet maken) op stap. Nu zijn ze waarschijnlijk al door het schiereiland aan het rijden en vanavond gaat ons pa naar een voetbalmatch ter ere van de verjaardag van Nelson Mandela (South African 11 – World 11, 90 minuten ter ere van Mandela die 89 wordt met een hoop grote internationals) terwijl ons ma met Deidres moeder naar Grand West gaat, een casino (hier kan je daar net iets meer doen dan alleen gokken)

1 thought on “hereniging bij de Union-buildings

  1. hallo, zoon,<BR/>we bemerken juist op je blog dat een eerste foto al gepubliceerd is.<BR/>bedankt voor dat verslagje ( de rest zal nog wel volgen), we staan daar trouwens goed op, dankzij ons ma.<BR/>vele groetjes nog en tot maandag aan de chat!<BR/><BR/>pa en ma, nu nog in Zuid-Afrika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *