Sneeuwwandeling Oude Landen (Jan 2013)

Spread the love

Vandaag weer gaan wandelen, maar deze keer met een doel: De filter van de dampkap is nogal verstop, dus wilde ik naar de Hubo voor ontvetter. Het ideale excuus om een wandeling te maken door de Oude Landen.


Oude Landen

De slideshow:

De fietsostrade lag er niet zo goed bij, tot het station van Ekeren was ze echt ondergesneeuwd, maar daarna viel het mee. Ik ben geen enkele fietser tegengekomen, al waren er duidelijk wel gepasseerd. Er werd wel supersnel gesleed.

Het zicht in de Oude Landen was super, ook al omdat het vandaag een heldere ochtend was. Ik had graag een foto van de Galloway-runderen die normaal gezien de Oude Landen begrazen, maar van januari tot juni houdt Natuurpunt hen in Bonheiden, ik neem aan om  jonge plantjes alle kansen te geven.

Snel geshopt en teruggekeerd langs de markt van Ekeren en het kerkhof.

Gisteren heb ik ook een ochtendwandeling gemaakt en trok ik naar de Ekerse Putten en het Churchilldok.

Andere sneeuwwandelingen?

4 thoughts on “Sneeuwwandeling Oude Landen (Jan 2013)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *