Verward?

Spread the love

Het heeft even geduurd voor de tweede dag van mijn trip naar Namibië online stond. Ondertussen staat er zelfs al iets van mijn trip naar Kaapstad/Atlantis. Dat heeft een reden.

Ik wou namelijk nog snel een laatste post doen voor ik naar Kaapstad vertrok, maar ontdekte dat ik mijn USB-stick niet bij me had. Daardoor kon ik een hele week (dus ook vanuit Kaapstad) niets posten. Ondertussen staat vast dat ik hem kwijt ben. Ik ben vandaag namelijk naar alle winkels in Sandton City geweest die ik vorige week woensdag ook had bezocht, maar niemand had mijn stick gevonden en thuis ligt hij ook niet. Ondertussen heb ik dus maar een nieuwe stick gekocht (2 GB, we gaan erop vooruit) en gelukkig kon ik ergens de voorlaatste versie van mijn reisverslag vinden, met daarin ook de volledige 2de dag en het begin van de derde. (hopelijk vind ik de derde dag ook nog ergens)

Vanaf maandag ga ik verder iedere dag een nieuw Namibisch bericht posten en daarna is de Kaap aan de beurt.

Als dat allemaal on-line staat, ga ik de posts terug een beetje reorganiseren zodat je, als je daar ‘goesting’ in hebt, het verhaal iets chronologischer kan lezen (ik ga ze dan ook antidateren).

BTW mijn nieuwe stick heet, in navolging van de vorige Fréstation2 (al is hij redelijk portable)

Vanaf nu

2 thoughts on “Verward?

  1. Dat klinkt allemaal zeer avontuurlijk fre, kom maar op met de rest van uw reisverslagen !<BR/><BR/>Grtz<BR/>Stef

  2. Damn, <BR/><BR/>dan zal ik moeten upgraden van men 1gig stickske als ik de grootste wil hebben…<BR/><BR/>Wat kost nen door de band genomen usbstick van 2gig daar, fré?<BR/><BR/>Sam da man

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *