Welcome to South Africa

Spread the love

een “willekeurige” greep uit het nieuws van vandaag:

Een Zuid-Afrikaanse burgemeester wordt verdacht van de moord op zijn vice-burgemeester in verband met een fraudezaak, maar heeft nog steeds de steun van zijnpartij, het ANC.

De minister van volksgezondheid heeft onlangs een nieuwe lever gekregen. Dat is nogal controversieel. Om te beginnen waren er aanwijzingen dat ze in het hospitaal het verplegend personeel had gevraagd om voor alcohol te zorgen. (de krant die dit heeft gepubliceerd heeft met het ministerie afgesproken dat ze er niets meer over zullen publiceren, maar dat ze het rapport gaan bijhouden) Vandaag staat in de krant dat de president waarschijnlijk er de hand in heeft gehad dat zij vooraan in de rij mocht aansluiten voor een nieuwe lever.
Dit is overigens dezelfde vrouwe die op een beurs van de WHO stond te verkondigen dat een mengsel van olijfolie, en Zuid-Afrikaanse aardappelen als geneesmiddel werkte voor HIV-patiënten en die volgens kwatongen alleen maar minister is omdat ze getrouwd is met de penningmeester van het ANC.

Vier hooggeplaatsten uit de Apartheid hebben toegegeven dat er een moordaanslag op een predikant (lid van het ANC) is gepleegd door het regime door middel van een zenuwgif in poedervorm dat in de onderbroeken in zijn reiskoffer werd gestoken.

jippikaye

1 thought on “Welcome to South Africa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *