1 maand oud

Spread the love

Ik ben hier nu 10 maanden. Als ik iemand had zwanger gemaakt een dag voor ik naar Zuid-Afrika vertrok, zou ik een ongeloflijke lul zijn.

Dan had ik nu ook een baby van een maand gehad die ik nog nooit had gezien, maar dit geheel ter zijde.

10 Maanden zijn dus gepasseerd sinds ik in Zaventem opsteeg en het einde van mijn contract begint dus in zicht te komen. Het wordt dus tjijd om keuzes te maken (hier belachelijk uitgebeeld door 2 samoosa’s, een soort driehoekige loempia’s die ongelofelijk lekker zijn en toevallig op de keukentafel lagen en mijns inziens de keuze die ik moet maken als 2 pijlen uitbeeldt. Deze betekenis heb ik overigens pas naderhand bedacht, hat was 6 uur ‘s morgens of zo, maar ik had nog steeds geen zin om alleen maar een foto te trekken van mijn kalender. Tot zover de eerste lezing) Het ziet er naar uit dat ik iets vroeger terug zal zijn dan verwacht. Mijn ticket kan namelijk niet tot in het oneindige verzet worden. Dat is blijkbaar slechts mogelijk tot 19 december. Dus voor zover ik weet sta ik op 20 december opnieuw in Zaventem.

Maar ik vertrek ook weer terug naar Zuid-Afrika. Ik heb besloten mijn contract te vernieuwen en er nog een jaar tegenaan te gaan. Dat contract is nog niet helemaal in kannen en kruiken dus heb ik nog geen idee wanneer ik terug maar Johannesburg vertrek, maar het zal in ieder geval na 1 januari zijn. (misschien de 6de, dan kan ik samen met mijn huisgenoot Marie vliegen) Wat ook al vaststaat is dat ik in juli terug naar Nieuwmoer kom want dan ben ik getuige op het huwelijk van Kathelijn en Pieter.

Nu zijn er een aantal dingen die ik gemist heb (om te beginnen Martino’s, klimmen in K’thout en A’pen, Kaneelcino specials, Café del Arte, een smoske spek bij De Duifkes, een kwakse in De Kroon, de Kruidtuin van Leuven, …) en de korte tijd dat ik in België ben wil ik die dingen doen met de MENSEN die ik gemist heb (die lijst is gewoonweg te lang dus ik begin er zelfs niet aan).

Als gij denkt dat ge op die lijst staat, houdt mijn blog dan maar in’t oog. Één dezer dagen gooi ik er een lijstje op met al de DINGEN die ik heb gemist en dan kunt ge mij een mailtje sturen of hier commentaar achterlaten zodat ik weet dat gij met mij ne martino wilt gaan eten in de Millenium of ne kaneelcino special te gaan consumeren in de Caffe Nation.

Tot in december!

2 thoughts on “1 maand oud

  1. leuk om te horen dat we je binnenkort nog eens zien!<BR/>tot snel!<BR/>ps welke foto staat nu op uw bureaubladachtergrond?<BR/><BR/>anonieme (ben mn wachtwoord vergeten) liesje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *