a 31-year old BIG BLACK BOX

Spread the love


Terwijl ik naar jouw zwarte doos vraag, luister ik al heel de week naar die van Guy Poppe.
31 jaar lang was Guy de voornaamste Afrika-correspondent van de VRT-nieuwsdienst. Hij heeftdus veel in het vliegtuig gezeten en weet waarschijnlijk perfect hoe een zwarte doos eruitziet. Deze week blikt hij terug op zijn carrière met een dagelijkse reportage in de Wandelgangen op Radio1.
Zeer interessant en zeer mooi gemaakt, een lust voor het oor. Guy Poppe was een van mijn gastlectoren in mijn laatste jaar en van hem heb ik dus ook veel geleerd. Een boeiende man met een grote passie voor radio. En niet te vergeten, hij was 31 jaar lang de voornaamste verslaggever voor het continent waarop ik nu zit. Dus als je wilt horen wat hij allemaal heeft meegemaakt tijdens zijn periode in Afrika, luister dan tussen 17u en 19u naar de Wandelgangen op Radio 1 of surf naar www.radio1.be, waar je de fragmenten nog een hele week kan herbeluisteren.

1 thought on “a 31-year old BIG BLACK BOX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *