THÉ big black box

Spread the love
Woensdagavond weer een nieuwe foto on-line!!!
Waar zou die getrokken zijn?!?!?

Bovenop de garagedeur!!! (wie had dat ooit gedacht. Je ziet het, een zwarte doos kan overal staan)

Dinsdagavond een nieuwe foto on-line!!!
Waar zou die getrokken zijn?!?!?in een boom voor mijn huis.

Foto’s!!!!
VAN….
DÉ Grote Zwarte Doos!!!
On-line op fre-africanise.blogspot.com

FOTO 1
Mijn doos in de zetel. Zoals je kan zien is mijn doos nogal stoffig, dit is écht Namibisch stof (geen erzats-stof uit mijn kleerkast of zo), dat mijn doos ineens ook het juist patina geeft, dat van een doorleefde doos.

Nog meer foto’s!!!
Binnenkort….
Op fre-africanise.blogspot.com
(Als je kan raden waar de andere foto’s zijn genomen (ze staan al op m’n stick en ik ga niet cheaten) kan je een prijs winnen)

10 thoughts on “THÉ big black box

  1. Hallo, Fré<BR/><BR/>Hier komen mijn "goks":<BR/>- op de fiets<BR/>- aan den braai<BR/>- naast je bed<BR/>- in de douchecel<BR/><BR/>MvG<BR/>P.A.

  2. Normaal gezien staat hij als een ware "treasure chest" achter mijn bed, maar daar heb ik geen foto’s van genomen

  3. Mijn gok:<BR/>vastgebonden aan een loopse struisvogel. (staan die beesten eigenlijk ooit loops?)<BR/><BR/>O.k., die gaat waarschijnlijk niet winnen. Aangezien uw vader ook meerdere opties heeft opgegeven, een alternatief van mijnentwege:<BR/>op het aanrecht in de keuken.

  4. Haai Fre,<BR/><BR/>wat doet gij zoal in November?<BR/>Der is dan een congresin Kaapstad dat er interessant uitziet en ik wou dar mischien wel naartoe gaan.<BR/><BR/>Sam, live from Siena<BR/><BR/>(on a crap windows machine using _shiver_ IE7 and a nonstandard qwerty)

  5. in een zwembad <BR/><BR/>hoe kunnen wij nu raden waar gij da ding weg zet, da kan overal zijn, als je het zelfs al dropt in een boom … <BR/><BR/>ik wil ook wel gewoon zo een prijs krijgen!

  6. Hallo Fré,<BR/><BR/>het wordt tijd dat ik naast de keukenwerken en mijn eigen blogactiviteiten tijd maak om ook hier m’n "steentje" bij te dragen: ik denk dat die black box ergens aan de rand van een zwembad staat, met jou erbovenop en een knappe collega ernaast.<BR/>Kom ik in de buurt ?<BR/><BR/>MP

  7. Sorry, er komen geen nieuwe foto’s meer, dus ook geen foto’s van mij en een knappe collega op de black box naast een zwembad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *