General Motors Antwerp. End of an era.

Spread the love

Vandaag sluit een icoon van de Belgisch haven: Opel Antwerpen sluit voorgoed de deuren.  Vorige week had ik de kans om er foto’s te nemen voor de deuren werden dichtgelast…

Opel Antwerpen Noorderlaan 401

In mijn zoektocht naar een nieuwe job heb ik namelijk ook even halt gehouden bij General Motors Antwerpen voor een interimopdracht. In een fabriek die op sluiten staat, hangt toch wel een ietwat bevreemdend sfeertje, zeker als het grootste deel van de werknemers al afgevloeid zijn.

Een van de laatste dagen dat ik er werkte kreeg ik een kleine rondleiding in de regen door een van de laatste werknemers. De foto’s hieronder heb ik tijdens die rondleiding genomen met mijn Blackberry, vandaar dat de kwaliteit niet echt fantastisch is…

1 thought on “General Motors Antwerp. End of an era.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *