#vooronderweg Volume 3: Proficiat Tim & Isabelle

Spread the love

Eind mei ben ik gestopt bij het REC Radiocentrum als onderzoeker. Toen ik aankondigde dat ik ging vertrekken heb ik mijn collega’s gevraagd om een CD’tje voor mij te maken Voor Onderweg. Niet het filosofische onderweg zijn op het levenspad waarop ik net een andere weg gekozen had, maar letterlijk voor onderweg: de auto waar ik mee rondrijd heeft een eenvoudige radio zonder aux-in of USB-aansluiting, dus een paar CD’tjes voor als je preference 1 en preference 2 radiostation het laten afweten waren wel welkom. Bijkomende opdracht: kies zelf de rit waar het CD’tje bijhoort, of het nu bedoelt is voor ochtendfiles of zomers cruisen door Zuid-Frankrijk of om ‘s nachts mee terug te keren van een optreden in Rijsel, dat is net de bedoeling. één voor één bespreek ik die CD’s en het verhaal erachter.

De derde CD #vooronderweg die ik mijn handen kreeg kwam van Tim. Een speciaaltje. Niet dat hij zoveel tijd heeft gestoken in het samenstellen van een CD met de juiste nummers in de juiste volgorde om de juiste sfeer te zetten, maar een speciaaltje om heel andere redenen.

Tim trouwt vandaag (18 juni) en zijn #vooronderweg is een mix met een verhaal: het is de mix die hem doorheen de zomer van 2010 loodste, de zomer waarin hij en Isabelle besloten om te trouwen.

Een mix vol zwoele platen, perfecte voor een lange trip door zomerse landschappen.

Proficiat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *