Goed nieuws

Spread the love

Geen grote goednieuwsshow, maar een paar kleine goede nieuwsjes:

1. Bye bye plaaster!

Sinds maandag ben ik mijn plaaster kwijt. Alles is nog niet helemaal terug aan elkaar gegroeid, maar al wel genoeg om mij zonder plastieken laars door het leven te laten gaan. In realiteit betekent dat dat ik terug een beetje minder mobiel ben, want ik heb mijn krukken terug meer nodig én als ik nu ergens tegen stoot doet het pijn én ik kan maar beter zien dat ik niet te hard stoot, want dan kan ik waarschijnlijk terug van voor af aan beginnen. Na drie dagen zonder plaaster begint het allemaal ook wel redelijk terug te lukken, op het werk hobbel ik al terug zonder plaaster rond en kan ik terug mijn eigen koffie gaan halen. (Jay! Nog goed nieuws!) Morgen heb ik ook mijn eerste beurt kine van de dertig (dus dat kan nog even duren). Na die dertigste beurt hoop ik dat mijn benen terug ongeveer even dik zijn, want nu is het geen zicht (gelukkig is het geen kortebroekenweer).

dik been dun been

2. Hello Ouw Stort!

Mocht je het gemist hebben, eind september heb ik een oproep gedaan om de oude stortplaats van Nieuwmoer uit te roepen tot buitengewoon plekje. Awel, ‘t Ouw Stort heeft gewonnen!

stortplaatsblikstraatnieuwmoer

Dat betekent dat bovenstaande berm binnenkort waarschijnlijk voorzien wordt van een vlindertuintje, een haag, heg of bomen, een bloemenweide en een insectenhotel of nestkastjes.

3. Bye bye Belgium, hello Holland!

Eind september ging ik samen met Lotte normaal gezien een weekendje relaxen in Kortrijk, maar een zeker motoraccident maakte dat ietwat onmogelijk, waardoor haar zusje van dat weekend kon genieten. Aangezien ik ondertussen die plaaster rond mijn been kwijt ben, gaan we komend weekend op weekend en wel naar Nederland. Nederland is redelijk groot natuurlijk, maar waar we naartoe gaan ga ik nog niet verklappen, want dat is ook voor Lotte nog een verrassing en die zou dit ook kunnen lezen. Al vind je hier ergens misschien al wel een kleine tip…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *