Terug op de fiets

Spread the love

fiets voor de deurHet is zo’n beetje een terugkerend thema aan het worden op mijn blog: ik die voor de eerste keer of terug sinds lange tijd van een  vervoerswijze gebruik maak. (zie ook hier, hier, hier en hier)

Zonet ben ik vanop het werk naar de kinesist gefietst en van de kinesist naar huis.

Ik was al blij dat mijn fiets er effectief nog stond, want na bijna tien weken in de fietsenstalling van Antwerpen-Centraal had het me niet echt verbaasd mocht hij verdwenen of wielloos zijn. Anyway. Dat fietsen viel eigenlijk wel mee. Van de kinesisten mocht ik terug fietsen, maar moest ik er vooral op letten dat ik niet plots mijn linkerbeen als steunpoot gebruik, want de plaaster is er dan misschien al een maand af, dat bot is nog niet helemaal stevig en die ligamenten ook nog zwak. Gelukkig gaat mijn route voornamelijk over fietspaden en langs stoplichten en zelfs als ik nog eens een uitwijkende idioot tegenkom, denk ik dat ik nog snel genoeg ga denken “Rechtervoet eerst! Rechtervoet eerst!”. En als het begint te vriezen zal ik wel gewoon terug met de bus gaan.

Maar dat fietsen viel dus wel mee. Met mijn enkel zelf ging het vandaag ook zeer goed. Ik heb de hele dag geen pijn gevoeld en dat is een welkome afwisseling na al die weken. Volgende week ga ik eens terug zwemmen of zo denk ik.

8 thoughts on “Terug op de fiets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *