With kind regards to the people of 000webhost.com… So Long

Spread the love

Ik was mijn bovenstaande gratis hosting een beetje beu: te traag, teveel hassle, … dus besloten om over te stappen naar betaalde hosting bij volk van mijn geboortegrond (mdlsys om precies te zijn en die geboortegrond dat is Nieuwmoer).

Terwijl ik bezig was om een back-up te maken, dachten ze bij 000webhost.com waarschijnlijk al dat ik van plan was om er vandoor te gaan, waarna mijn account plots geblokkeerd werd. Ik kan dus niet meer aan mijn oude posts op dit moment, dus begin ik maar opnieuw.

Ik ben nog steeds Fré Van Oers en nog steeds op zoek naar werk. Mocht het u interesseren, mijn CV vind je hier, mijn twitterfeed loopt hier rechts naast en ik zit ook nog op linkedin.

Mijn schoenmaat is 44,5 en gisteren kwam ik er bij uit dat omwillle van mijn lengte van 186 cm, mijn BMI exact 27 is, maar ik denk dat ik ondertussen al genoeg over mezelf verteld heb, dus mijn huidige gewicht mag u zelf achterhalen.

{UPDATE 28/05/2011}

Na wat over en weer gemail met 000webhost.com blijkt dat mijn oude posts kwijtben. Zelf zagen ze bij 000webhost.com geen graten in de redenering: we hebben je account verwijderd omdat het maken van een back-up onze servers vertraagt en dat mag niet. Dat je je oude posts kwijt bent is ons probleem niet, je had maar een back-up moeten maken…

Maar het is dus goed mogelijk dat ik, op tijd en stond nog ergens een oude post tegenkom en die dan toch republish, mocht hij relevant zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *