Ik ga toch niet naar Nepal

Spread the love

HANDnepal-banner

Normaal gezien zou ik volgende zondag op het vliegtuig stappen om een computerklas te gaan installeren in Nepal, maar zoals je hier misschien al tussen de regels gelezen hebt ben ik al een paar weken ziek.

Ik ben al een paar jaar betrokken bij HANDnepal (de presentatie van HANDnepal op Barcamp Antwerpen 5 in 2011 kan je hier herbekijken) en ik keek er dus al naar uit om dit jaar één van de mensen te zijn die effectief naar Nepal zou gaan om de klas te installeren in de Shree Parbati High School in Dhunkharka.

Gelukkig weten ze ondertussen wat ik heb en hoe het allemaal behandeld en opgevolgd moet worden, maar dat betekent nog niet dat ik over een week naar Nepal kan vertrekken om er in het regenseizoen een computerklas te installeren. Dus blijf ik thuis. 

Met een beetje pijn in het hart, maar ik weet dat het de beste keuze is. Er zullen nog genoeg kansen passeren om HANDnepal te helpen in België en in Nepal.

De installatie gaat trouwens wel door: Chiniya en Frank zullen de klus met z’n tweeën klaren. Hun avonturen kan je (samen met mij) vanaf volgende week volgen op www.handnepal.be.

14 thoughts on “Ik ga toch niet naar Nepal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *