Mijn baard is eraf

Spread the love

Dat betekent dus ook dat ik er 1 had (mijn sik is er nog, je moet niet bang zijn). Voor een mooie anderhalve week heb ik mij niet geschoren (wel de onderkant getrimd)en dat gaf het volgende resultaat:

Sommige mensen reageerden met “Tiktakboem!” ander zeiden dan weer gewoon rechtuit dat ik er als een moslimterrorist uitzag. (nog anderen hielden het gewoon bij moslim)
Maar goed, opzaterdag heb ik dat spel er dus weer afgedaan en op voorhand leek het mij wel leuk om dat ff te fotograferen.
Terwijl ik daar bezig mee was, begon ik meer en meer op een jonge versie van Hugo Coveliers te lijken (eerst links en dan rechts) dus dacht ik, als ik toch een camera in de buurt heb, kan ik mezelf evengoed even fotograferen als het “Antwerpse Blauwe Gevaar” in zijn jeugdjaren.
Ik zal nog veel moeten oefenen om evengoed foto’s van mezelf te trekken als den Bob, wereldkampioen zelffotografie.

7 thoughts on “Mijn baard is eraf

  1. Zelfs de bijgeschoren baard ziet er nog vrij ruig uit.<BR/><BR/>En als ge dan nog met zo’n blik rondloopt: ne mens zou er schrik van krijgen.

  2. Ook hier blijkt de boom weer dichter bij de appel te staan dan algemeen mocht verwacht worden. Noemen we hem Fredericus Primus of Aloysius Secundus … ???

  3. In nomini patri et Fredericis et spiritu sancti<BR/><BR/>Fré uw Leider :)<BR/>Ah, the good old blasphemic days

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *