mijn huis – teazer

Spread the love
Ik heb me dit weekend beziggehouden met het maken van foto’s van mijn huis, maar omdat ik nog geen tijd heb gehad om die allemaal een beetje deftig te arrangeren krijg je een foto van mijn straat als teazer.

En gratis en voor niks nog een keer de satellietfoto!


Ik zal proberen om alle foto’s er deze week nog op te zetten.

BTW Marrek. ik denk dat je kaartje niet meer zal aankomen (spijtig, voor zover ik weet het eerste “poststuk” dat mij niet bereikt)

1 thought on “mijn huis – teazer

  1. Ola Africa-man,<BR/>ik heb vorige maand nog een kaartje ontvangen van vrienden die het op 17 januari vanuit Nieuw-Zeeland verstuurd hadden …nog even geduld dus !!! Mocht het alsnog niet op de juiste plek terecht komen, dan hoop ik dat die andere ontvanger er alsnog evenveel plezier aan mag beleven ??!!<BR/><BR/>Marco Polo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *