Movember, the shave

Spread the love

Na twee maanden is hij er af! Uiteindelijk begon ik het al lichtjes gewoon te worden en het is niet de eerste keer dat ik mijn baard eens laat staan, maar twee maanden haar op uw gezicht is nog altijd een stuk meer dan twee weken.

Foto door @lamazone na de scheerbeurt, nog met sigarettenblaadjes op de sneetjes

Anyway, de foto’s die Mous Lamrabat nam op de Movember Shavedown in de Wasbar op Jong Tuig, die vind je op de facebookpagina van Movember Belgium, voor de gemakkelijkheid zet ik de voor en na nog even hieronder in lage kwaliteit.In mijn mugshot vooraf was ik precies weer moeite aan’t doen om serieus serieus te kijken. Ik had maar ineens mijn Poirot-kostuum aangetrokken, wat met die volle baard ook een apart effect had.

Before, by Mous Lamrabat

Eerst met de tondeuse en voorizichtig rond de snor.

the shave, picture by Mous Lamrabat

Foto’s van de scheerbeurt zelf heb ik niet, maar zoals je bovenaan kon zien, kwam daar nogal wat bloed aan te pas. Het resulaat zag er zo uit:

After, by Mous Lamrabat

Misschien was het de blik in mijn ogen in combinatie met de wondes en het kostuum, maar de consensus was in ieder geval dat ik niet echt op Poirot, maar veel meer op Bill ‘The Butcher’ Cutting uit Gangs of New York leek.

Ik had het niet kunnen laten  om één van mijn Like-a-sir-T-shirt aan te doen en die mocht ook wel op de foto met mijn moustache:

Movember like a sir, by Mous Lamrabat

 De puntjes van die snor, heb ik natuurlijk met mijn eigen MoWax gezet, maar niet met die borstel natuurlijk.

MoWax and brush, by Mous Lamrabat

Mocht je je afvragen waarom ik nu met een snor rondloop, lees dan vooral even ‘Over een paar dagen begint Movember’ of ga eens kijken op mijn Movember-profiel en steun in één ruk het goede doel via mijn bovenlipbeharing.

3 thoughts on “Movember, the shave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *