Nieuwe camera (51/100)

Spread the love

Vorig jaar heeft mijn cameraatje afgezien in Nepal. Tijdens de filmpjes op de bus (naar Banepa en terug en met de politie) is er veel stof in de lens gekropen. Hij ging niet meer dicht, dus ik vreesde het ergste. Toen ik thuiskwam werkte hij terug als tevoren. Voor even…

Nu ik bijna terug vertrek vond ik het tijd voor een nieuwe camera en aangezien ik een waterbestendige action cam heb, ga ik die gebruiken voor stoffige filmpjes. Dus heb ik een systeemcamera gekocht, een Fuji XT-10.

 

Spiegeltje spiegeltje aan de wandVoorlopig nog alles automatisch, maar dat zal snel veranderen.

Mijn testsubject wordt Julien:

Juien Schoenaerts

Julien Schoenaerts

Ben je geïnteresseerd in Nepal? Ga dan ook eens kijken op www.handnepal.be, een organisatie die werkt rond digitale geletterdheid in Nepal.

11 thoughts on “Nieuwe camera (51/100)

Comments are closed.