Op de bus met de politie (video)

Spread the love

Zoals gisteren ik gisteren beloofde op Facebook: nog een filmpje vanuit de bus. Deze keer van aan de rechterkant, dus met het verkeer erbij. En een klein inspectie door de APF (Armed Police Forces, de Nepalese gendarmes, maar dan zonder snor). We weten eigenlijk niet wat ze zochten, maar wilden vooral in alle vakjes van de bus kijken. Die kunnen niet altijd met alles lachen dus had ik toch maar even mijn camera afgezet,maar dan toch maar een minuutje later terug aangezet.

depolitieuwvriend
Het is trouwens ook niet duidelijk of ze echt iets zochten, ze hielden ons namelijk staande zowat halverwege de rit, pal voor het trainingscentrum van de APF. (zoals de agenten in opleiding in Antwerpen ook vaker dan gemiddeld het verkeer mogen regelen/stilleggen op de Noorderlaan ter hoogte van de politieschool)

In ieder geval 20 minuten Nepalese landschappen, Nepalese bussen, motos en vrachtwagens die elkaar nogal rakelings passeren over Nepalese wegen (met veel bergen en dalen…) en een Nepalese politiecontrole. Dolletjes.

Mocht je de andere busfilmpjes gemist hebben, dan vind je die hier. En we hebben ook al op het dak van een jeep rondgereden. (daar kan je ook terecht als je je afvraagt wat ik eigenlijk in Nepal doe de laatste weken)

5 thoughts on “Op de bus met de politie (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *