Rond ‘t Stad langs het ringfietspad (14/100)

Spread the love

Als je’n zot idee hebt en onmiddellijk de tijd om dat uit te voeren, dan is de kans vrij groot dat dat ook gebeurt. Zo had ik gisteren na’t werk zin om een fietstocht te maken rond Antwerpen en die te filmen met mijn action cam op mijn postboderekje gemonteerd. Een experiment.

G-EYE 2 Ultimate op fiets gemonteerd (Decathlon)

Dus snel naar huis en aan de slag. Het originele plan was om langs het ringfietspad van de Waagnatie tot de Petrol te fietsen, maar toen ik daar was besloot ik nog even door de Kennedytunnel naar Linkeroever te gaan en terug langs de Sint-Annatunnel.

De route:

fietsroute. Pas opgezet in Park Spoor Noord (dat kleine stopje) en achteraf gaan rehydrateren in Bar Attak (niet in video)

8 thoughts on “Rond ‘t Stad langs het ringfietspad (14/100)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *