Zwemmen in Antwerpen, een google map

Spread the love

Vandaag voor het eerst in héél lange tijd gaan zwemmen. 1,2 km en nog wat watertrappelen om het af te maken. In De Schinde, in Ekeren. Donderdag ga ik opnieuw zwemmen, denk ik en dat ga ik zo nog een tijdje proberen volhouden. Maar vanaf eind volgende week gaan we House- en catsitten in Antwerpen-Noord. Ik zou dan natuurlijk nog willen kunnen gaan zwemmen, maar wat is nu het dichtstbijzijnde zwembad? Dat lijstje met namen op de website van de Stad Antwerpen zegt zo weinig, dus heb ik ze maar ineens in een kleine Google map gegooid.


View Antwerpse zwembaden in a larger map

Omdat dat niet alleen voor mezelf handig kan zijn, deel ik die map maar ineens publiek online. Enkel de zwembaden en de link naar de pagina van ieder zwembad online, openingsuren en telefoonnummers kan je daar dan wel terugvinden.

Waarom in een eigen kaart in niet in Map Maker? Net om makkelijk een overzicht van alle zwembaden te krijgen en te kunnen vergelijken. De Schinde heb ik wel in Map Maker toegevoegd.

En wat is nu het dichtstbijzijnde zwembad? Eigenlijk wist ik dat al: het zwembad in de Veldstraat. Hoewel het niet veel scheelt met de  Badboot, al kan je daar op dit moment enkel gaan schaatsen. In vogelvlucht is De Molen ook niet zo ver, al telt dat alleen als ik ook de Schelde overzwem…

1 thought on “Zwemmen in Antwerpen, een google map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *