Cicada Princess

Spread the love

Vandaag heb ik mijn adresgegevens doorgegeven aan Kickstarter. Binnenkort zit Cicada Princess eindelijk in mijn brievenbus!

Cicada Princess Scene Shot

Cicada Princess is een stop motion film over zingcicaden, een soort insecten, die in een sprookjeswereld leven. Die beestjes bestaan echt (kijk maar op wikipedia, een coole gif van een verpoppende cicadidae), maar Mauricio Baiocchi schreef een kinderboek over een zingcicadenprinses die in een stad zingcicadenstad woont en dat is toch ietwat sprookjesachtig.

Cicada Princess is ook het allereerste project dat ik ooit sponsorde op Kickstarter. Toen ik het promofilmpje zag, kon ik het eigenlijk moeilijk laten om het niet te steunen en omdat het over een film ging, wilde ik ook echt zelf een exemplaar hebben. Ondertussen zijn we meer dan een jaar verder en ben ik enorm benieuwd naar het resultaat. Ik kan niet ontkennen dat dat ook een klein beetje is omdat Stephen Fry zijn stem uiteindelijk geleend heeft aan de verteller.

Als je de uiteindelijke kortfilm wil bekijken, denk ik dat je binnenkort eens bij ons in de zetel moet komen zitten, maar het promofilmpje dat mij over de streep heeft getrokken, kan ik je hier alvast meegeven.

Cicada Princess from Mauricio Baiocchi on Vimeo.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *