Mission accomplished

Spread the love

Vandaag (11 november 2009) heb ik iets gedaan wat ik al veel langer had moeten doen: de afwas.

Niet direct iets interessants, dus je kan nog snel wegklikken of gewoon iets anders gaan doen (de afwas bijvoordbeeld)

Het ging niet over zomaar een afwas, maar over een gigantische afwas en het grootste deel ervan stond er al heel lang, namelijk sinds 20 september. Dat weekend had ik namelijk de leidingsploeg van mijn oude chiro over de vloer voor het planningsweekend en door omstandigheden (de tijd wat uit het oog verloren en de eerste chirozondag) was die blijven staan.

Dat was al een grote hoop door de massa chirobestek en tegen het einde van die week had ik zelf niets propers meer over, maar het lukt me maar niet om eraan te beginnen. Bijna twee maand aan fast food, take out en eten op een ander later ben ik er eindelijk aan begonnen. Een kleine stap voor de mens, maar een grote stap voor mij.

Want ik kwam er maar niet aan toe om er aan te beginnen. De hoop was te groot en mijn hoop was te klein. Maar nu is hij dus weg en kan ik verder gaan. De rest van mijn huis kan nog wel wat aandacht gebruiken, maar eerst ga ik eens beginnen aan een paar mails die al een tijdje in draft staan, maar die ik ook niet buitenraakten.

Up and at them!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *