Panda Hideout / Ine’s Party

Spread the love

Op de vooravond van wapenstilstand geeft Ine een housewarming voor haar nieuwe appartement, maar in de uitnodiging van die housewarming staat expliciet dat panda’s niet toegelaten zijn. Reden te meer dus om stiekem toch panda’s binnen te smokkelen. Beter nog, om Ine te overtuigen om een panda te gaan redden!

Omdat Ine nogal avontuurlijk aangelegd is, kwam ik op het idee om haar een geocache “cadeau te doen”. (met daarin ook echt een cadeautje verstopt)

Dus ging ik in de buurt van haar nieuwe appartement op zoek naar een goed plekje om een permanente cache te steken en ook naar kleine pandabeertjes om in de cache te verstoppen.

Een goede plek vond ik de nacht voor het feestje een paar straten verder (het mocht niet te ver zijn) en bij BACH in Gent (Lammerstraat, achter de Vooruit) kocht ik twee vingerpoppanda’s.

De ene panda geef ik straks cadeau aan Ine met een klein brief, waarop Panda Anja vraagt om haar vriendje Tobias te gaan redden omdat hij niet naar het feestje durfde komen en zich dan maar in de buurt verstopt heeft.

Nu nog hopen dat Ine zo lief is om op zoek te gaan naar cache “GC20WK5“ en Tobias toch een plaatsje te geven in haar appartement…

 

EPILOOG:
Ine was redelijk verrast door het cadeau en Anja de panda mocht blijven. Sterker nog, Ine wilde onmiddellijk (‘t was toch al na één uur ‘s nachts) op zoek gaan naar Thomas die om de hoek lag te slapen. Dus heb ik snel m’n BB in Ine haar poten gestoken en haar op pad gestuurd. Nu nog hopen dat de mensen van geocaching.com m’n eerste cache ook snel officieel goedkeuren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *