One drug, one nation, Caffè Nation

Spread the love

Ik stop ermee. Helemaal. Nee toch niet helemaal, maar toch bijna. Waarmee? Koffie.

Een hele hoop mensen kennen me als koffie-verslaafde. Het eerste wat ik doe als ik op’t werk aankom is koffie zetten en bijna ieder weekend twitter ik wel over #caffenation, #doubleshotlatte of #dsl. Met dat laatste ga ik niet stoppen, ik zal nog genoeg in de Caffè Nation binnenspringen voor een Double Shot (Koffemoustache Bert vraagt zelfs niet meer wat ik wil, maar plant gewoon een kopje latter art en een rocherke voor m’n neus), maar de volgende maand ga ik me wel beperken tot goeie koffie. Dus Caffè Nation-shizzle én 1 kopje van Vandekerckhove-koffie tijdens de opname van Koffie & Beats. Waarom? Dezelfde reden waarom ik een maand geleden gestopt ben met Cola drinken: geen zin meer om m’n lichaam vol te pompen met suiker en caffeïne. En omdat we, sinds de verhuis, een nieuwe waterkoker hebben op’t werk. En een kraantje bij de hand. Dus kan ik weer beginnen thee drinken en soep en water en whatnot.

En koffie houden voor de momenten waarop je ervan kan genieten (Caffè Nation FTW) én de momenten dat je het nodig hebt: korte nachten, crappy nachten, zware feestjes. Dan lekker veel fruit, veel water en wat caffeïne om de dag door te komen. Dan helpt dat shot koffie ook iets beter.

Ik begin aan mijn goede voornemens voor nieuwjaar. Eens zien of ik het al tot Onnozele Kinderen volhoud… Sent from my BlackBerry® wireless device

1 thought on “One drug, one nation, Caffè Nation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *