Wil jij met ons mee op kamp in de Ardennen?

Een tijdje geleden kreeg ik post! Een kaartje uit België met de vraag of ik mee op Open bivak wilde. Natuurlijk wil ik mee! Het enige probleem is dat ik in Zuid-Afrika zit. Over een paar dagen vertrekken de eerste leden naar Berg, op weg naar een fantastisch kamp.
Dat kaartje gaf mij ook nog een originele manier om jullie mijn adres te laten weten. Dus als jullie een kaartje, brief of pakket willen sturen (zeker vanop kamp) mag je dit voorbeeld volgend adres, postzegels en airmail-plakkers toevoegen. (dit adres blijft zeker nog even geldig, want zelfs als ik zou verhuizen denk ik dat Ronald (de huisbaas/genoot) mijn post nog wel zal willen doorgeven in ruil voor achterstallige huur of zo : ) )


Dus voor alle mensen die nog geen black box hebben gestuurd: je kan ook gewoon een doos zwart schilderen en opsturen!!!
(Bij nader inzien:pakketjes opsturen naar hier is niet volledig te vertrouwen: steek er niks waardevols in, brieven komen normaal gezien wel gewoon aan)

Je kan natuurlijk ook een kaartje naar de kampplaats sturen in plaats van naar mij.
Dat stuur je dan best naar:
Chiro Sloepi Nieuwmoer
Joenk
Groep
Berg 10
4750 Berg Bütgenbach