Warmste Winter Challenge uitgewandeld

Spread the love

300 kilometer op 90 dagen tijd, dat was het doel. En dan begin je te wandelen. Dat gaat vlot. Je wandelt bijna iedere dag. Er valt weleens een dag tussenuit, maar na twee weken zit je op 133 km en na drie weken op 186. En dan begin je te denken: Als je 114 km wandelt in de komende negen dagen, zit je aan 300 kilometer op 30 dagen, 10 kilometer per dag. En dan steek je een tandje bij.

Dus na 30 dagen was mijn challenge eigenlijk al voorbij. Ik besloot om geen extra doel in te stellen, maar op’t gemak verder te wandelen met Heidi. Die had ook super goed haar best gedaan, maar had iets minder vaak en iets minder ver gewandeld. Op 28 februari wandelde ze haar 300ste kilometer, met nog 31 dagen overschot.

En toen vielen we allebei even stil. 🙂 Regenachtige dagen nodigen niet echt uit, maar na een pauze van een paar dagen trokken we onze wandelschoenen opnieuw aan.

We eindigden op 649 en 400 kilometer.

Heel verschillende wandelingen: langs nieuwe plekjes en vertrouwde zichten, ‘s nachts, tijdens de middagpauze, voor zonsopgang of rond zonsondergang, door de sneeuw of in de zon, alleen, met z’n tweetjes of met vrienden. Zomaar zonder doel, onderweg naar de winkel of met een te posten verjaardagskaart als excuus. Alle redenen waren goed om te gaan wandelen.

En dan nu op zoek naar een nieuwe wandeluitdaging (aangezien de Dodentocht ook dit jaar niet kan doorgaan).

2 thoughts on “Warmste Winter Challenge uitgewandeld

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *